Basic Fit bestaat sinds 2003 en heeft meer dan 2 miljoen leden in 700+ vestigingen verspreid over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Daarmee is Basic Fit Europees marktleider in de fitnessmarkt.

Business vraagstuk

Een koppeling bouwen tussen het CRM systeem en Gymmanager van Basic Fit. Hiervoor was een Virtual Private Cloud nodig die in samenwerking met Emark tot stand is gebracht.

Het resultaat

API koppelingen tussen Gymmanager (met o.a. gegevens over prijzen, abonnementen, uitbreidingen, promoties, vestigingen in vijf landen in vier talen) en het CRM systeem. Dit hebben we gerealiseerd door maatwerk API’s te bouwen in Mulesoft.

In bulletpoints

  • Een Virtual Private Cloud opgezet in samenwerking met Emark
  • API’s gebouwd gekoppeld aan het CRM systeem
  • Actuele data wordt getoond op de websites

Developer aan het woord (Marthijs Berfelo)

“Technisch was het niet een heel complex project, maar toch zijn we trots op het resultaat. De uitdaging zat in de data op de juiste manier combineren om de XML files correct aan te leveren. Toen we daar de juiste keuzes in konden maken, ging het snel.”

Let’s Talk!

Als digital partner wil HybrIT organisaties helpen voorop te lopen in digitale transformatie. Dit doen wij door strategische oplossingen te bedenken die mens, techniek en business slim met elkaar verbinden. Wij geloven dat grenzen tussen klant en leverancier de komende jaren vervagen en co-creatie steeds belangrijker wordt. Benieuwd of jouw organisatie en HybrIT een match zijn? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking.

HybrIT co-founder - Thomas Heuring