Volkswagen

De eerste auto van Volkswagen rolde in 1940 van de band: inmiddels heeft het merk twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit. Het is dan ook bijna onmogelijk dat je Volkswagen niet kent.

Business vraagstuk

Berijders de mogelijkheid geven om met hun stem een APK afspraak in te laten plannen.

“Ik ben vooral heel erg trots op het team waar we dit mee hebben gebouwd en de mensen die hier ‘Ja’ tegen hebben gezegd om dit met elkaar aan te gaan en dit te gaan bouwen voor onze klanten.”

Projectleider Volkswagen

Het resultaat

Berijders kunnen vanaf december 2019 een APK afspraak inplannen met hun stem via Google Assistent. Erg gemakkelijk! Nu alleen nog beschikbaar op je telefoon of via een visueel scherm (Nest Home Hub) maar dit wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid.

Bekijk hoe het werkt
Persbericht

Let’s Talk!

Als digital partner wil HybrIT organisaties helpen voorop te lopen in digitale transformatie. Dit doen wij door strategische oplossingen te bedenken die mens, techniek en business slim met elkaar verbinden. Wij geloven dat grenzen tussen klant en leverancier de komende jaren vervagen en co-creatie steeds belangrijker wordt. Benieuwd of jouw organisatie en HybrIT een match zijn? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking.

HybrIT co-founder - Thomas Heuring